Brasserie L’Autruche – Vrijthof Maastricht

Brasserie L’Autruche ligt naast café In den Ouden Vogelstruys op het Vrijthof in Maastricht.
Voor een culinaire ervaring met gastvrije bediening en vertrouwde, klassieke gerechten zit je helemaal goed bij L’Autruche.

Franse sferen aan het Vrijthof

Henri Hochstenbag is al sinds 2001 de hospes van de Struys. In 2010 kwam daar een droom bij: een brasserie in de sfeer van de Belle Epoque. Franse sferen, warme kleuren en luxe details zorgen voor een bijzondere, weelderige plek waar het draait om genieten van pure gerechten uit de klassieke Franse keuken. Die droom werd in 2019 werkelijkheid op Vrijthof 14 in Maastricht.

Bekijk de menukaart

Het verhaal van L’Autruche

Je hoeft dus niet langer naar Parijs om te genieten van de Franse cuisine! Onze chef Glenn kookt met zijn team de lekkerste Maastrichts-Franse gerechten voor je. Alles wordt vers bereid in onze keuken en dat proef je. Vlees heeft een speciale plek in de keuken van L’Autruche. Niet zo gek, want Henri’s ouders komen allebei uit een slagersfamilie. Sterker nog: pa Hochstenbag maakt nog altijd verse filet americain voor onze lunchkaart. We bereiden alles zelf en gebruiken daarvoor het liefst lokale producten en groenten van het seizoen. Een bijzondere uitzondering hierop is de Côte à l’os: die halen we speciaal uit Schotland. Wij laten je genieten van het goede in het leven!

Ik wil reserveren!