Eten bij Brasserie L’Autruche in Maastricht

Uitstekende bediening, klassieke gerechten en een knusse, warme en stijlvolle setting: dat zijn dé ingrediënten voor een compleet verzorgde avond uit eten. Geen poespas, wel eerlijk eten dat barst van de pure smaken. Laat je in de watten leggen door onze gastvrouwen, ontdek de heerlijkste wijnen en geniet van de ouderwets lekkere gerechten van chef Glenn.

Frans-Maastrichtse keuken

Van steak tartare tot bouillabaisse: op onze kaart vind je de echte klassiekers. Wist je bijvoorbeeld dat het vlees voor onze Côte à l’os speciaal voor ons geïmporteerd wordt uit Schotland. Puur rundvlees van de Aberdeen Angus beef: een feestje voor je smaakpapillen, geweldig om met 2 of 3 personen te delen.

Favoriet van
Henri

Brasserie l'Autruche dineren

Hoewel eigenaar Henri uit een slagersfamilie komt, is de zeetong zijn favoriet. Heerlijk met beurre noisette en kappertjes.
 

“Om je vingers
bij af te likken!”

Pure smaken,
da’s genieten

Bij L’Autruche kom je voor een compleet verzorgde avond uit eten. De gerechten van vroeger in het jasje van nu, de bediening volgens de klassieke etiquette en het interieur dat je aan Parijs doet denken: we zorgen dat je niets tekort komt. Reserveer gauw je tafel en ontdek deze parel aan het Vrijthof in Maastricht.

Reserveer je tafel

Wijnen, bieren
en cocktails

Een goed glas wijn, glas bier of alcoholvrij drankje maakt de smaakbeleving compleet. Onze gastvrouwen weten precies welke drank goed bij het gerecht van jouw keuze past. Zo geniet je nog meer van je avond in L’Autruche. Vraag ook zeker naar onze cocktails en aperitieven.

Bekijk onze wijnkaart